Vorderingen

 

Vanaf het jaar 1992 bestond mijn werk binnen het advocatenkantoor voor een groot deel uit het incasseren van vorderingen welke Nederlandse crediteuren in Duitsland hadden. Aangezien het incasseren van vorderingen in Duitsland geheel afwijkt van de wijze waarop dit in Nederland geschiedt, is het zinvol mijn ervaring te gebruiken voor het te gelde maken  van uw vordering(en).

 

Het is in Duitsland niet moeilijker dan in Nederland, het is alleen ANDERS. Vele mensen vergeten dat, met als gevolg dat men problemen krijgt. Dat is overigens niet alleen in de paardenwereld zo, maar in het  gehele economische en financiële handelsverkeer. Nederland is nu eenmaal een klein land en je moet zeker (wat vele eigenaren en trainers ook al doen) in de paardensport over de virtuele grenzen heen kijken.

 

Zorg dat je samenwerkt met mensen die weten waar ze over praten. Als je een catchdriver nodig bent, neem je de beste. Als je een buitenlandse trainer zoekt, neem je de beste. Alleen op het administratieve vlak doet een ieder zijn eigen ding. Ik heb in de laatste 20 jaar veel gezien. Ik heb mensen succes zien hebben, maar ik heb ook veel ellende gezien omdat men niet tijdig advies heeft ingewonnen. Vele problemen die ik bij bedrijven en particulieren heb gezien waren te voorkomen geweest als men in een veel vroeger stadium advies had ingewonnen.

 

Veel mensen vinden advies inwinnen te duur en laten het daarom achterwege, maar het wordt pas echt duur als men problemen heeft: Inschakeling van een advocaat tegen een hoog uurtarief is dan vaak onvermijdelijk.

 

Mocht u dus een vordering op een Duitse debiteur hebben, ook buiten de paardensport, neemt u dan contact met mij op, zodat ik u van dienst kan zijn. Ook vorderingen die in het verleden oninbaar bleken zouden inmiddels toch weer te verhalen kunnen zijn. Als uw vordering getituleerd is, er dus een vonnis is, kunt u uit dit vonnis 30 jaar lang executoriale maatregelen nemen.

 

Ook op dit gebied werk ik samen met een advocaat.